Што е независен лист со податоци?
Нашиот технички лист со податоци во 52 точки ги содржи сите технички податоци како што се класификацијата на Евро, ЕК бројот и многу други податоци за одреден модел на возило.
Прочитај повеќе
Претходно
Следна

Сертификатот за eCoC за разлика од официјалниот CoC издаден од производителот. Овој документ е универзално прифатен документ за пополнување на формуларите за регистрација на вашето возило. Го содржи Европскиот ЕК број за хомологација (каде што е применливо). Во 52 точки, го идентификува возилото и производителот, бројот за одобрување тип, техничките спецификации и други податоци. Токму она што треба да го вклучи КОК е утврдено со регулативата на ЕУ (Амандман IX, Регулатива 92/53).

Нарачајте го документот за вашето возило директно преку Интернет и добијте го кај вас home во рок од 5 работни дена.

ПРОВЕРЕТЕ ГИ ПРОИЗВОДОТ

Одете во категоријата поврзана со вашето возило и пронајдете ја картичката поврзана со вашиот модел.

ИСОЛИТЕ НА ФОРМА

Во формуларот ќе ве прашаме за моделот на возилото, моменталната боја и други лесно достапни информации.

ПЛАAYЕТЕ И ОДЛУAЕТЕ СЕ

Внесете ги деталите за испорака и плаќајте со кредитна картичка или банкарски трансфер. Листот со податоци за вашето возило ќе биде доставен до вашето home во рок од неколку дена.

ИЗБЕРЕТЕ КАТЕГОРИЈА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО

ЗА ВРЕМЕ 3 ГОДИНИ СМЕ БИДЕ РЕФЕРЕНТНА ТОЧКА СТАРИ КОРИСНИЦИ НИЗ СВЕТОТ

Благодарение на нашето искуство, ние сме во состојба да обезбедиме комплетни технички листови за секаков вид возила, десетици професионалци во автомобилскиот сектор н choose избираат секој ден за да купат комплетни технички листови за нивните возила.

ПРАВНА ЦЕНА

Со нарачка кај нас имате ниска и транспарентна цена дури и пред да го завршите плаќањето.

БРЗ БРОЈ

98% од нарачките се обработуваат во рок од 4 работни дена. Испораката трае 1-2 дена низ цела Европа.

ПОМОШ НА ПРОДАБАТА

Нашата услуга за клиенти е секогаш достапна за с for неограничено време по купувањето.

ЗА ВРЕМЕ 3 ГОДИНИ СМЕ БИДЕ РЕФЕРЕНТНА ТОЧКА СТАРИ КОРИСНИЦИ НИЗ СВЕТОТ

Благодарение на нашето искуство, ние сме во состојба да обезбедиме комплетни технички листови за секаков вид возила, десетици професионалци во автомобилскиот сектор н choose избираат секој ден за да купат комплетни технички листови за нивните возила.

ПРАВНА ЦЕНА

БРЗ БРОЈ

ПОМОШ НА ПРОДАБАТА

БЕСПЛАТНО ПЛААЕ